Vay! Yavrum naber?

Ne kadar oldu görüşmeyeli, 1 yıl oldu sanırım. Özlemişim seni blog’um. İnsanın karalayacak kendine ait bir yeri olması ne güzel bir şeymiş. Her şey çok değişti bir yıldır blog.. En son görüştüğümüzde istifa etmiştim ama sana söylememiştim sanırım. Her bitiş yeni bir başlangıçmış, işten ayrıldıktan sonra Tridor Software R&D de yaklaşık 1 yıl kadar çalıştım. Süper insanlarla çalıştık orada. Evet evet oradan da istifa ettim bi kaç ay önce. 1.5 ay kadar önce Rocket Internet GmbH ye başladım. Burada da süper insanlarla çalışıyorum. Sanırım nasipliyim ben blog. Her istifa daha güzel bir başlangıç sebebi oldu.

Evet sadece iş değil, o kadar çok şey değişti ki, hangi birini anlatacağımı bilemiyorum. Textmate e soğudum, vim’e yanaştım. PHP ye kızdım, javascript kitapları aldım. (High Performance Javascript, Javascript The Good Parts, Pro JavaScript Techniques, Pro JavaScript Design Patterns). Js, python, web hakkında sunumlar muhabbetler yaptık, birini şuraya koydum, örnek kodlarını da buraya koydum. Çok çalıştım çok gezdim. Gezdim derken, iki kere Assos a tatile gittim, bayıldım kaldım oralarda.

Kaza yaptım çöpçülere küfrettim, İstanbul’da kaldım trafiğe küfrettim. Eski kodları kurcaladım, işe yarayanları snippet yaptım, github‘lara koydum. jQuery Plugin’ler yazdım, onları da push’ladım. Üşenmedim dökümanlar yazdım. Mobile yazdım, push edemedim, bir Objective-C ye yaklaştım, bir javascript e döndüm. Arada sıkıştım kaldım zaman zaman.

Sende tar.gz’nin içine sıkışıp kaldın di mi bir yıl boyunca. Kusura bakma bi el atamadık senin dertlerine bu kadar zaman boyunca.

Neyse geçmiş olsun.

4 Yorum Yapıldı

yuxel

çoooooooğğk taaaaaaağğtttlıaaaaaaaaaa

volkan

Geçmişini bilmiyorum ama geleceği inşallah çok güzel olacak. Ama mutlaka yaz ihmalkar olma :)

irfan

Mucx hepinize :)

Yorum eklemek için çok geç, 05-04-2013 tarihinde yoruma kapatıldı.